Online træning i Roskilde Tennisklub

Voksne                                          17.10 – 18.00

Søndag
Junior – præstations spillere:    Løbe stafet kl. 10 – 12.00

OBS! Online træningen foregår via programmet ZOOM, som du skal installere på enten ipad, PC eller telefon. Join a meeting: https://zoom.us/join – login til træningen:

Meeting id: 287 832 4886   Password: wKt3AJ

Uge 8
Vinterferie : )

Uge 9
Besluttes efter ny udmelding fra regeringen i uge 8.

Tilbud til alle voksne

Denne gruppe skal selv søge info via hjemmesiden på forsiden + i fanen træning. Hold også øje med Facebook.

• Online træning
  • Træningsprogrammer på hjemmesiden
  • Fælles lockdown konkurrence – Lav selv træningsvideoer
  • Social event: Fælles RTK online morgenmad/morgenkaffe for alle medlemmer!!!

Tilbud til alle juniorer

vil få en mail fra Marie vedr. fælles social online juniorarrangement med kahoot.

• Social aktivitet for alle juniorer online – Fælles hygge på teams med Kahoot qui
  • Løbende inspiration til ”hjemmetræning/bevægelse”, ”familietræning” mm.
  • Træningsprogrammer, bevægelseslege/ koordinationsøvelser på hjemmesiden
  • Online træning

Tilbud til udviklingsspillere (som deltager i fast fysisk træning)

Denne gruppe vil få mail + sms fra Marie vedr. online træning mm. Samt en mail fra Marie vedr. fælles social online juniorarrangement med kahoot.

• Genindføre struktur ift. deres ”egen træning”
  • Online træning 2-3 x ugt. med klart indhold/fokus. Mandage og torsdage kl. 16-17 (start fra d. 18/1)
  • Gennemføre forpligtende fællesskab ved at mødes på faste tidspunkter omkring en aktivitet (fysisk online træning eller teoretisk tema)
  • De unge vil løbende få stillet hjemmeopgaver
  • Løbende små ”challenges”
  • Teoretiske oplæg/hjemme opgaver
  • Der vil løbende blive implementeret nye tiltag

For nogle af klubbens spillere giver det mening at have fokus på andre elementer af tennisspillet end den fysiske træning,. Det kan gøre os bedre, når vi igen mødes på banen: Fx Taktik – spilforståelse – teknik – fysik – mental – kost/restitution

For andre målgrupper vil der være fokus på fastholdelse af bevægelse samt på de forpligtende fællesskaber – online – som er så vigtigt for fastholdelse og motivation.