Det ser ud til, at vi har en masse medlemmer, der lider af glemsomhed. I hvert fald vælter det med bukser, jakker og trøjer, som er efterladt overalt på stole, bænke, i sofaer og på knager på Dr. Sofies Vej.

Der er også glemt nogle ketsjere.

Tøj og ketsjere ligger er lige nu lagt eller hængt op inde i henholdsvis herrernes og damernes omklædningsrum. Der ligger også noget i det lille rum i det lille klubhus.

Der vil blive ryddet op, når sæsonens slutter, så savner du noget tøj, så kig forbi.

Vi satser på at få lavet en decideret glemmekasse til næste sæson, så vi slipper for, at der ligger glemt tøj over det hele.

Og så et ekstra lille opråb. Vores trænere laver ofte arrangementer for skolebørn – og i den forbindelse kunne de godt bruge nogle flere ketsjere. Har du en eller flere ketsjere, som du ikke bruger mere og som du gerne vil donere til klubben, så tag fat i Sisse eller læg ketsjeren i det lille klubhus med en seddel på, at det er en donation til klubben. Koden til døren det lille klubhus er 1234#.