God stemning på og uden for banerne. Masser af glade smil og røde kinder. Majkampagnen for nye voksne, der gerne vil i gang med tennis, er igen en stor succes. Med 45 tilmeldte var der gang i alle baner søndag eftermiddag, og ca. 15 frivillige var involverede i at tage imod, udlevere ketsjere, instruere og fortælle på banerne samt grille og servere pølser efter spillet.

Første dag blev med andre ord en stor succes, og i bookingsystemet vil RTK’s medlemmer kunne se, at der allerede nu er booket en masse baner af de nye. Det lover godt for dannelse af netværk og evt. fremtidig medlemskab af klubben. Men nu må vi se. Vi har lovet “ingen sure miner”, hvis begynderne efter maj måned siger tak for denne gang.

Nye kan stadig nå at melde sig – flere andre kunne ikke komme første gang, så det er bestemt ikke for sent, hvis du i maj vil prøve at spille og træne for at se, om tennis er noget for dig. Du er også velkommen på andre tider af året – det er bare lige nu, at der er et rigtig godt tilbud og en masse andre begyndere.

Kort om tilbuddet:

• Det koster 500 kr. at være med
  • Du kan spille hele maj
  • Der er træning hver søndag eftermiddag fra 7. maj
  • Du kan også få en ketsjer, som du kan beholde efterfølgende
  • Du lærer andre begyndere at kende – og kommer godt ind i klubbens sociale liv

Her kan du læse mere og tilmelde dig.