– støtter RTK’s ambitiøse ungdomsspillere

Roskilde Tennis Klub vil gerne gøre endnu mere for klubbens talenter, og sikre det bedste udviklingsmiljø i Danmark for unge tennisspillere med høje ambitioner, derfor stifter vi nu “Erhvervsklubben Match Point”.

Vi ønsker med Match Point at skabe en platform, hvor interessenter kan støtte vores talenter, og samtidig få noget igen.

Du bliver som medlem af Match Point en del af et netværk, som mødes i en række forskellige tennisrelaterede sammenhænge og som følger RTK’s talenter tæt.

Medlemmer af Match Point kan være enkeltpersoner og virksomheder, der ønsker at støtte talentarbejdet i Roskilde Tennis Klub.

Match Point hører under Roskilde Tennis Klub men med et selvstændigt regnskab og en selvstændig bestyrelse. Det er bestyrelsen i Match Point, der forvalter de penge, der kommer ind. Det betyder, at det er bestyrelsen, der ud fra vedtagne principper og i samråd med cheftræneren fordeler støtte til særlige talenter i Roskilde Tennis Klub.

Både firmaer og enkeltpersoner kan melde sig til Match Point

Prisen for at være medlem af “Erhvervsklubben Match Point” er 10.000 kr. for et år.

Hvad får du som medlem af Match Point?

En times fælles morgentræning fredag morgen kl. 7-8 i alle træningsperioder både sommer og vinter, med en af klubbens professionelle trænere. Efter træning vil der være morgenmad kl. 8 -8.30

• En Match Point bluse
  • En årlig fællestur til en international turnering. Denne finansieres af brugerbetaling, men arrangeres af Match Point
  • 1 årlig Pro/Am turnering med spillere fra RTK’s 1. hold – inklusiv lidt at drikke og spise + overraskelse
  • 1 årlig sæsonafslutningsmiddag

Bemærk at beløbet er fradragsberettiget efter gældende regler.

Hvad skal overskuddet fra Matchpoint gå til?

• Tilskud til turneringer
  • Træningslejre
  • Udstyr
  • Ekstra træning
  • Udlandsrejser
  • Skadebehandling

Hvornår stiftes Erhvervsklubben Match Point?

Erhvervsklubben stiftes og træningen og aktiviteter igangsættes, når de første seks medlemmer har meldt sig ind.

Bemærk – der vil ikke blive opkrævet betaling, før der er seks medlemmer, som har meldt sig ind.

Kontaktperson for Match Point: Anja Kostecki, mail: talent@roskildetennisklub.dk, tlf. 60 37 30 18.

Meld dig ind i MATCH POINT:

Ja, jeg er interesseret i at høre mere om Roskilde Tennis Klubs erhvervsklub, Match Point: