Her er lidt information om holdkampe mod andre klubber for motionistspillere, golden age og veteraner.

Fristen for tilmelding for motionist- og golden age hold var tirsdag den 28. februar.

Det betyder, at vi ikke kan garantere dig en plads, for nu er vi gået i gang med at placere spillere og hold i forhold til dem, der har meldt sig ingen for fristen.

Men du er alligevel velkommen til at melde dig til, for det kunne jo være, at der lige mangler en mand/kvinde på et hold – enten permanent eller som reserve.

Alle voksne er velkomne til at melde sig til klubbens hold – specielt motionistholdene vil gerne have, at nye spillere melder sig og dermed kommer godt ind i klubbens spillemæssige og sociale liv.

Der er flere muligheder for at komme til at spille:

• 1.-3. hold – for klubbens allerbedste spillere
  • Veteranhold (40+ og 50+) – for de bedste spillere over 40 og 50 år (der er dog også et 40+ hold, hvor man kan nøjes med at være stærk/meget øvet motionist) – fælles for disse hold er, at der både er single og doublekampe – holdene spiller normalt i weekenden
  • Motionisthold – for motionister i alle styrker, øvet, meget øvet og stærk. Her er der kun doubler – kampene afvikles normalt tirsdag aften med spisning sammen med modstanderholdet bagefter
  • Golden age hold – for spillere over 60 år. Her er der kun doubler og kampene afvikles normalt i dagtimerne onsdag.