For første gang i mange år er der tilslutning og tilmeldinger fra mere end 33% af medlemmerne til sommertræning.

Det er dejligt at se, at vores satsning på dygtige professionelle trænere smitter af på de sportslige resultater, men også at medlemmerne udnytter de tilbud der er, og tilmelder sig til træning – det er den måde vi bliver bedre på. Af de mere end 300 medlemmer der går til træning er de 161 juniorer.

Alle skal lige huske at betale for deres træning, så vi ikke behøver at rykke for mange gange, TAK 🙂

For at være endnu bredere i vores tilbud til medlemmerne, arbejder Emil på at introducere flere nye tiltag bla. individuel tematræning i september, hvor dem der vil have mere koncentreret træning kan booke sig til denne ekstratræning, til en højere pris end normalt, da det er individuelt. Men mon ikke en højere pris er OK, bare at få 20 minutters golftræning koster 200 kr og jeg betaler det gladeligt 🙂 Men mere om det fra Emil i starten af august. Har du allerede nu ønsker eller kommentarer til september træning sender du dem til rtk@roskildetennisklub.dk.

Sports & eliteudvalget/Charlotte Smith