Sommer og grus på Mallorca

I år har jeg været ekstra heldig. Ved hjælp fra gode sponsorer og min tålmodige træner Kim , fik jeg mulighed for at tyvstarte grussæsonen, på Mallorca. Onsdag den 23. April tog Kim og jeg til Mallorca. De første syv dage brugte vi på at vænne os til grus igen. Tro mig, så let er det ikke. Vi boede på et hotel et par kilometer væk fra Vilas Tennis Academy hvor vi skulle træne og hvor Tennis Europa turneringen senere skulle starte.

Hver morgen startede vi med at løbe en tur og trænede så tennis 2 gange om dagen
Onsdag den 30 April spillede jeg min første singlekamp mod en italiensk pige. Det var en stærk spiller med en god forhånd. Men hun kunne ikke lide min serv, og hun syntes ikke at det var sjovt at jeg mente det var bedst for hende at hun løb meget fra side til side. Kampen endte derfor i mit favør, 6-4, 7-5.

Torsdag skulle jeg spille 8-dels finale. Jeg spillede mod en russer. Hun var god på midten, men i siderne havde hun det svært. Hun kom også ud på en lille løbetur, og i andet set var hun blevet træt, og begyndte bare at skubbe. Jeg var tålmodig og ventede på de rigtige bolde, og derfor vandt jeg kampen 6-3, 6-1.
Fredag var det kvartfinale, og jeg skulle spille mod en fransk pige. Hun havde nærstuderet mine andre kampe sammen med sin træner fortalte han Kim efter kampen. Det havde hun gjort rigtig godt. Jeg tabte fair and square. Det var selvfølgelig trist at tabe, men okay når det var til en så god spiller. Den franske vandt i øvrigt senere turneringen.

Lørdag vendte vi næsen hjem mod Danmark. Det havde været hårdt, lærerigt og meget sjovt. Jeg glæder mig allerede til jeg skal af sted igen den 3o.maj til Barcelona.
Derfor stor tak til alle der har hjulpet med at gøre mine ture mulige.

I ønskes god grussæson alle sammen
Mille

Tak til sponsorerne:

logo Whitesport

logo Roskilde_Bilhandel_200_X_22 logo pasmith logo Malou_CPH_200_X_34

logo HEAD logo GF_202_X_62 logo Dom_Apoteket_Roskilde_200_X_51 logo Atek_200_X_44