Så har RTK igen en spiller på det danske landshold.

Frugten at et hårdt program med 15-20 timers tennis og 3 x fysisk træning om ugen kom her lige før jul i form af et brev til Mille fra Dansk Tennis Forbund.
Mille er udtaget til det danske u12 landshold og skal forsvare de danske farver ved EM Hold Inde. Det finder sted i Rakovnik, Tjekkiet den 24.-26.januar 2014.

Deltagende nationer i puljen : Belgien, Tjekkiet, Danmark, Letland, Luxemborg, Polen og Slovakiet.
De to bedste hold fra puljen går videre til et finalestævne den 7.-9.februar 2014 i Sheffield, England.

Mille er udtaget sammen med Agnes Ditlev, TCO og Nina
Vicic, Hillerød. For at helt fuldende “julegaven” får Mille sin egen træner Kim Sverbæk med som coach for holdet.

Siden Sidst:

Efter hjemkomsten i august fra New York hvor Mille vandt Little Mo turneringen har hun nået semifinalen i en række turneringer bl.a. to u14 turneringer. I samråd med trænerne er det valgt at Mille fortrinsvist deltager i u14 turneringer når hun spiller i Danmark for at få modstand og gode udviklende
kampe lige fra første runde.
Den 13-15.december deltog Mille i Junior Grand Prix Masters Finalen, hvor hun vandt puljen suverænt med sejre over Cecilia Lee(DK ranking 7) 6/0 6/0, Nina Vicic(DK ranking 5) 6/3 6/1 og tilsidst over Camilla Flintholm(DK ranking 4) 6/0 6/0.

Nye personer på holdet omkring Mille:

Hitting-partner Marc Ferrigno (billedet)
Marc er blandt de allerbedste Herrespillere i Danmark og med i den Danske Davis Cup bruttotrup. Han spiller nu så vidt muligt i forhold til sit eget rejseprogram 2 gange om ugen med Mille.

Mental/Motivationstræner Henrik Zarp
Til støtte for trænernes arbejde med Mille er der på den mentale side lavet et samarbejde med Henrik Zarp.
Henrik er tidligere professionel fodboldspiller(igennem 18 år), og har været målmand for bl.a. FC København og FC Nordsjælland. Han har i over 15 år hjulpet sportsudøvere og folk på lederniveau med at finde frem til deres fulde potentiale.
Henrik har fra 2007-2012 været mentaltræner for SønderjyskE i den danske Superliga og siden December 2012 for Dennis Lind, racerkører(vinder af DTC som den yngste nogensinde, 20 år).