Igår under Floridas sol bød på to rigtig gode kampe med dansk deltagelse.

I Eddie Herr spillede Mille en næsten to timer lang kamp, før hun måtte give fortabt over for en jævnaldrende engelsk landsholdsspiller. Kampen bød på et højt tempo under bagende sol, og en Mille der med stor fokus og en aggressiv spillestil var med til at skabe en seværdig kamp, hvor alle partier blev spillet helt ud. Kampen viser også noget om, hvor mange gode spillere der i disse dage er samlet på IMG. Så langt øjet kunne række var der U14 pigekampe på et højt niveau, og selv her i de indledende kampe er kun spillere med baggrunden i orden med på startlinjen. Imorgen byder på 1.runde i doubleturneringen, hvor Mille har teamet op med Columbias nummer 1.

I Casely International Chanpionsships var Jeff endnu længere om at give fortabt. Mod sin brasilianske modstander varede kampen som endte 7-5, 7-6 i brasiliansk favør hele 2,5 time. Med masser af god grustennis ledte Jeff tankerne tilbage på sommerens UM, hvor spillet var absolut på top, og den nødvendige fokus var 100% til stede. Senere idag venter endnu en kamp mod en endnu uvis modstander.

Som i kan se på billedet, fik Mille også tid til at få sig en kort snak med en af tennissportens absolut største navne Nick bollettieri.