Turen til Florida er nu slut, og her kommer en sidste opsamling på resultaterne fra sidste update og til nu.

Jeff gik i Casely international hele vejen, og sikrede sig med yderligere 3 sejre en flot turneringssejr. Denne kom i hus efter sejre over en amerikaner, en japaner og endelig en sydafrikaner i finalen. Alle spillere der til daglig deltager i ITF turneringer, og dermed en god indikator for, at Jeff har gode muligheder for, at spille sig på verdensranglisten for juniorer indenfor en overskuelig fremtid.

For Mille stod den på 2. runde i double, som stod mod to amerikanere. Her startede Mille og hendes makker forrygende og kom foran 3-0. Her skete dog det fatale, at Milles Columbianske makker efter en lang single tidligere på dagen fik krampe. Dette hæmmede hende resten af kampen, som efter en god fight fra både Mille og makker og periodevis forrygende spil fra Mille blev tabt med 6-7, 7-6, 10-5. Ærgerligt at en krampe til makkeren skulle forvandle en ellers sikker sejrskurs til en hård kamp for overlevelse, men sådan er tennis, og det er godt at se at vi i RTK har spillere der kan være med på dette niveau.

Udover de gode kampe, håber vi at begge spillere lader sig inspirere af træningen med så gode spillere som det har været tilfældet. At komme til tops kræver hårdt arbejde hver eneste dag. Og tro os, det stykke arbejde, er der rigtig mange ude i verden der lægger på banen hver eneste dag. Så vil man noget med sin tennis uden for landets grænser, så er der ikke plads til kompromiser og dage hvor man ikke lige gider træne. Så skal tennis være opdrejningspunktet.