Mille spillede lørdag finale ved den store TE-turnering (international turnering) i Birkerød. Her havde hun sammen med makkeren Louise Flintsø fra KB spillet sig frem til doublefinalen.

På den anden side af nettet, stod to piger fra henholdsvis Rusland og Polen. Kampen kom desværre skævt igang, med modstanderne i den styrende rolle. De vandt relativt hurtigt 1.sæt med 6-1. Herefter skiftede kampen dog karakter, og Mille og Louise fandt det stærke spil frem. Dette sikrede en sejr i 2.sæt på 6-4. Specielt en række gode aktioner på nettet gjorde forskellen.

I den afgørende matchtiebreak bølgede tingene frem og tilbage. Ved 9-7 havde Mille og Louise to matchbolde, men disse blev flot afværget af modstanderne, som herefter vandt med 11-9.

Stort tillykke med finalepladsen.