Mille deltog i en stor international turnering i Portugal 6-13.december 2014.

Turneringen var den sidste i Tennis Europa turen i 2014.

RTK og Århus 1900 havde i samarbejde sendt 4 spillere afsted til Portugal udnævnt som National Squad fra Danmark. Århus 1900 leverede Coach Jeppe Frandsen til turen.

Deltagerne var foruden Mille, Agnes Ditlev, Elmer Møller og Jens Klausen.

Det blev en super dejlig tur for deltagerne med masser af god tenniserfaring lige ind på kontoen for dem alle. De trænede en masse foruden at spille i turneringen. Holdet var også rigtig godt socialt fungerende og der skal lyde en stor tak fra RTK for det Coach arbejde Jeppe udførte i Portugal.

Mille nåede kvartfinalen i single og med over 70 deltagere måtte hun først spille sig igennem kvalifikationen til turneringen.

I double gik hun hele vejen sammen med sin makker Agnes Ditlev. Finalen var en gyser mod et spansk par som blev vundet af danskerne med 12-10 i afgørende matchtiebreak. Danskerne var tæt på at sætte sejren over styr. Efter danskerne havde brugt 4 matchbolde havde spaniolerne 1 matchbold inden danskerne lukkede kampen.

Det var pigernes tredie internationale double titel i Tennis Europa i 2014. Det er bemærkelsesværdigt at vi i RTK har en juniorspiller der leverer internationale resultater. Trods vi i Danmark har Caroline Wozniacki så er der langt imellem danske juniorresultater på den internationale scene.

Vi støtter Mille på banen:

logo Whitesportlogo Atek_200_X_44 logo Dom_Apoteket_Roskilde_200_X_51

logo HEADlogo pasmith