DMI’s prognose melder at uge 24 vil byde på mildt sommervejr, med lidt mindre nedbør, en anelse højere temperaturer og færre skyer end normalt for vores første sommermåned, så vi krydser fingre og åbner sommeren med en omgang Styrke-mix.

Styrke-mix er en doubleturnering, hvor man kun spiller mix double. Der er individuel tilmelding og niveauet vil være blandet. Turneringen er for alle, men man skal minimum være i stand til at serve stabilt. Hvis man er i tvivl om niveauet, så kontakt arrangøren.

Turneringen er uden seedning, man trækker lod om en makker. Så længe man vinder, spiller man med den samme makker, men rykker op i niveau. Kampene bliver derfor hårdere jo flere kampe man vinder. Når man taber en kamp trækker man en ny makker og starter forfra. Vi spiller med nye bolde, og hver spiller vil få mellem 4-7 kampe af ca. 25 minutter – afhængig af antal tilmeldte og kampresultater. Dvs. at man kan risikere at få en pause imellem kampene – hvis man taber.

Der er plads til max. 40 personer. Hvis der overtegnes, vil der bliver foretaget kønskvotering. Hvis der er en meget skæv kønsfordeling, kan det blive nødvendigt med en single i ny og næ. Selvom tilmeldingsfristen er dagen før, aflyses arrangementet, hvis der mindre end 16 personer (8 damer og 8 herrer) tilmeldt tre dage før.

Når vi er færdige med kampene er der fortæring af ost og rødvin (eller tilsvarende), samt diverse præmier til bemærkelsesværdige præstationer (læs: de par som kan holde sig på banen indtil de bliver diskvalificeret af overdommeren)

Tilmelding er bindende – forstået på den måde, at hvis du er kommet med i turneringen og melder afbud senere end 72 timer før afholdelse, bliver pengene trukket, hvis der ikke findes en afløser. Får du brug for at melde afbud, så kontakt Steen. Hvis pengene skal tilbagebetales (fx ved aflysning) bliver pengene overført til din konto i bookingsystemet, og du kan derfor bruge disse penge til næste gang, du skal booke en indendørs bane, betale for træning eller andre aktiviteter.

Kontakt vedr. arrangementet: Steen Lindegaard, aktivitetsudvalget@roskildetennisklub.dk.