Vil du være med til at slutte vintersæsonen af med en mix-double turnering fredag den 17. april kl. 18-21?

Turneringen er uden seedning, man trækker lod om en makker. Så længe man vinder, spiller man med den samme makker, men rykker op i niveau. Kampene bliver derfor hårdere jo flere kampe man vinder. Når man taber en kamp, trækker man en ny makker og starter forfra.

Der er individuel tilmelding. Man skal minimum være i stand til at serve stabilt for at deltage i turneringen. Hvis man er i tvivl om niveauet, så kontakt arrangørerne.

Der er plads til 20 personer. Hvis der overtegnes, vil der bliver foretaget kønskvotering. Turneringen aflyses, hvis der er mindre end 8 personer tilmeldt tre dage før.

Når vi er færdige med kampene er der tapas og rødvin (eller tilsvarende), samt diverse præmier.

  • Tid og sted: Fredag d. 17. april kl 18-21 i Darup
  • Tilmelding: Her er link til tilmelding via bookingsystemet. Du skal logge på for at tilmelde dig og betale.
  • Tilmeldingsfrist: Tre dage før, så vi ved, om vi skal bruge alle banerne – der aflyses, hvis der ikke senest tre dage før er mindst otte tilmeldte
  • Pris: 125 kr. pr. person – som betales ved tilmelding

Tilmelding er bindende – forstået på den måde, at hvis du er kommet med i turneringen og melder afbud senere end 72 timer før afholdelse, bliver pengene trukket, hvis der ikke findes en afløser.

Får du brug for at melde afbud, så kontakt Pia på pia123winther@yahoo.dk. Hvis pengene skal tilbagebetales (fx ved aflysning) bliver pengene overført til din konto i bookingsystemet, og du kan derfor bruge disse penge til næste gang, du skal booke en indendørs bane, betale for træning eller andre aktiviteter.

Arrangører: Charlotte Mikkelsen og Pia Winther.