Onsdag og torsdag morgen er der særlig morgentræning for voksne, hvor man kan melde sig fra gang til gang.

Disse træninger er nu oprettet i bookingsystemet, så du kan gå ind og tilmelde dig og betale.

Her er et overblik over morgentræningerne:

• Onsdag kl. 7.30-8.30 – blå og mørkegrøn gruppe
  • Torsdag kl. 6-7 – blå og mørkegrøn gruppe
  • Torsdag kl. 7-8 – blå og grøn gruppe
  • Torsdag kl. 8-9 – rød og lysegrønn gruppe

Der er tilmelding via bookingsystemet. Log på og vælg “Tilmelding til træning” i menuen – og herunder “Voksne – tilmeld hver uge”.

Der er plads til otte på hvert hold – torsdag kl. 7-8 og 8-9 dog kun fire, da fire andre har meldt sig til holdet fast.

Herunder kan du se flere informationer, fx om afbudsregler og og lignende – siden om morgentræning findes også under menunpunktet “Træning”.

LOCK DOWN KONKURRENCE

AKTIV LOCK DOWN KONKURRENCE I RTK

Træner teamet i RTK opfordrer alle medlemmer til at deltage i en aktiv challenge hen over nedlukningsperioden i juleferien. Find evt. sammen i små grupper – men med corona hensyn!

Konceptet er således at man med sin tlf videofilmer en ca. 15-20 sek film af en given aktiv træningsform der fx har relevans til tennis skills, anden boldspil, anden form for fysisk træning eller sjov bevægelses form. Videoen uploades på facebooksiden Roskilde Tennis Klub og under videoen skrives en kort besked om indholdet og hvad der er fokus på i træningen. Fx bold-øje koordination, skyggetræning, styrke, cardio eller andet. Vær kreative!!

Videoerne kan oploades indtil senest 3. januar 2021.

Trænerteamet kårer herefter de bedste videoer ud fra følgende:

”Flest likes”

”Trænerteamets choice”

”Mest kreative/opfindsomme”

”Overraskelsen”

Link til vores facebookside:  https://www.facebook.com/roskildetennisklub

Se trænerteamets inspirationsvideo med fodtennis på facebook.

Der er selvfølgelig fede præmier på spil !