Så er det igen muligt at melde sig til morgentræning for voksne – med tilmelding fra uge til uge. Træningen kører i RTK-hallen så vidt muligt hele vinteren. De konkrete dage finder du i bookingsystemet. Onsdagstræningerne kører dog indtil videre kun til 1. februar. Midt i januar bliver det besluttet, om onsdagstræningerne skal fortsætte resten af indendørs sæsonen.

Der er følgende hold at vælge mellem:

  • Onsdag kl. 7.30-8.30: 8 pladser for stærke motionister i blå og mørkegrøn farvegruppe
  • Onsdag kl. 8.30-9.30: 2 pladser til specialtræning – se længere nede
  • Torsdag kl. 7-8: 2 pladser for stærke motionister i blå og mørkegrøn farvegruppe. På dette hold er der i forvejen seks, der er fast på hver eneste uge
  • Torsdag kl. 8-9: 3 pladser for øvede motionister i lysegrøn og rød farvegruppe. På dette hold er der i forvejen fem faste deltagere, der alle er 60+, men alle er velkomne

Tilmelding og betaling foregår via bookingsystemet. Log ind – vælg “Tilmelding til træning” og “Voksne – tilmeld hver uge”.

Pris: 65 kr. pr. gang – dog 150 kr. for specialtræningen om onsdagen.

Om onsdagen skal der senest to dage før være tilmeldt mindst fire for at træningen kl. 7.30-8.30 bliver gennemført. Og der skal også to dage før være mindst to til specialtræningen kl. 8.30-9.30.

Særligt om specialtræningen om onsdagen: Her er der mulighed for at få specialtræning i et emne, I selv bestemmer. Der skal være to deltagere for at træningen bliver gennemført, men disse to behøver ikke være på samme spilleniveau. Hvis I er på to forskellige niveauer bliver der primært kørt kurveøvelser, så I begge får maksimalt ud af det.