Holdkampe for motionister og veteraner sommer 2022

Så er tilmeldingerne til årets holdkampe indløbet, og alle 84 spillere er fordelt. RTK har til sommer 4 motionist hold og et Golden Age hold. Vi har desuden 5 veteran hold: 1 40+ mix-hold, 1 50+mix hold 1 rent dame hold og 2 rene herre hold.

I fordelingen er det tilstræbt, at så mange som muligt får mulighed for at spille på hold, samtidigt med at klubben er repræsenteret på et bredt udvalg af niveauer. Derudover er spillere sat på hold efter ønske og niveau. Hvor holdfordelingen ikke går op ift. ønsker, har vi forsøgt at flytte lidt rundt. For herre 40+ er der tvivl om indbyrdes niveau, og derfor skal der spilles om pladserne. Klubmesterskaberne bruges til rangering, og der afvikles en udtagningsturnering i starten af maj, så der også er mulighed for at spille sig på hold, selvom man ikke kan stille op til klubmesterskab.

Fordelingen på holdene fremgår af planen for hold til holdkampene (NY 27.4)

God kamp til alle

Helle og Pia på vegne af Aktivitetsudvalget