Der var nogle børn, der kiggede noget overrasket, da musikeren Wafande en lørdag eftermiddag i april pludselig stod i retro tennis outfit i RTK-hallen, lige efter at juniorudvalget havde holdt et større forårstennisarrangement.

Wafande var ledsaget af musikerkollegaen Skinz – og sammen med et helt flok af folk og en masse udstyr fra et produktionsselskab mødte de op for at optage musikvideoen til deres fælles nye single, ”Præcis”.

Se videoen – og flere fotos nederst.

Stolte selfies

De fleste juniorer forlod hallen uden at ane, at der var noget særligt i gærde, men 10-årige Ella Dilling Rasmussen og 11-årige Sara Bevilacqua holdt ekstra øje, og begge piger fik nogle billeder med på mobilen, som de er særligt stolte af i dag. Wafande stillede nemlig gerne op til selfie-fotografering.

Pigerne opdagede nok ikke rigtig Skinz, som heller ikke er helt så kendt endnu, men hans hidtil største hit, ”Jeg har en pige” fra 2016, har rundet 3,5 mio streams på Spotify, og nu er han så fremme med en ny single, ”Præcis”, hvor Wafande synger et vers og også er med på musikvideoen.

Musikken er allerede ude, men nu kommer videoen så – og det bærende element i den er altså Roskilde Tennis Klubs nye indendørs baner i Darup. Der er nok ikke andre end os i RTK, der kan kende faciliteterne, men hallen fylder da ca. halvdelen af den tre minutter lange video.

Tennishallen var en perfekt kulisse

”Sangen handler om to mænd, der begge vil imponere en pige, og de synger om, hvad de kan li’, og vi fandt så på den idé at bruge nogle sportsgrene. Oprindelig var det tanken, at det skulle have været flere forskellige, men da vi så faciliteterne i Roskilde, så ændrede vi plan, så det endte kun med tennis,” fortæller Adam Holm fra produktionsselskabet Blonde Media og han tilføjer:

”Hallen passede perfekt til at skabe den stemning, vi gerne ville, så vi brugte også fitnessrummet og mellemgangen og fik sat blåt og rødt lys op for at skabe den retrostemning, vi gerne ville skabe.”

Blonde Media producerer også videoer for X-Factor drengene fra Citybois. Ellers laver de mest reklamefilm til de sociale medier og forskellige typer film til mindre og større virksomheder, fx Danske Bank.

Natteoptagelser

Men hvorfor så lige Roskilde?

”Vi googlede lidt rundt og efter forgæves at have forsøgt os i København og i Nordsjælland, så fandt vi jer i Roskilde, som heldigvis havde et tidspunkt, hvor vi måtte komme. Det er vi meget glade for,” siger Adam, der først forlod hallen midt om natten, fordi de lavede flere optagelser end oprindelig planlagt.

Her under kan du se høre musikken og se videoen, som RTK fra Warner Music og Blonde Media har fået lov at vise.

Skinz hedder også Muhammed, er 29 år og med somaliske rødder, men bosiddende i Danmark gennem mange år. Wafande har også en afrikansk fortid, men er dog født i Danmark, på Christiania. Han er kendt for hits som ”Gi’ Mig et Smil” og ”Uartig”. Han giver koncerter overalt i Danmark og har også været dommer i TV2-programet ”Voice Junior”.