Du kan nu tilmelde dig den anden netværksturnering i Tennisnetværk Roskilde.

Tilmeldingen foregår nederst på siden.

Deltagelse i Netværkstouren er gratis og er en super mulighed for at møde nye spillere og prøve nye konstellationer på tværs af klubberne i tennisnetværket.Efter spillet vil der være kaffe og kage og tid til at netværke uden for banen.

Motionistturneringen er for alle motionister fra let øvede til meget øvede. Alle er velkomne, blot man er medlem af en af klubberne i Tennisnetværk Roskilde. Turneringsformen vil variere fra gang til gang, men det vil altid være doubleturneringer, og man kan melde sig som enkeltperson. Normalt vil vi spille 1 1/2 – 2 timer per turnering.

Deltagelse sker efter “først til mølle-princippet”, og turneringen afvikles, hvis mindst 8 har tilmeldt sig. Hvis tilmeldingen er stor, afvikles der flere runder.

Vi ses på Dr. Sofiesvej i Roskilde

Mange hilsner

Ole, Gerner, Palle, Karen

Tilmeldingen er nu lukket.

Indtastninger Netværk tour tilmelding

• Peter Larsen