Så starter tilmeldingen til sommer DIMO og tilmeldingsfristen slutter torsdag 21. maj. Holdene sættes umiddelbart efter. Turneringen varer fra slutningen af maj til 1.oktober

DIMO turneringen er en af de tilbagevendende turneringer i Roskilde Tennis Klub og spilles både som sommer og vinterturnering. DIMO står for ’divisions-motionistturnering’ og går ud på, at alle deltagere bliver inddelt i puljer (divisioner) efter foregående års resultat – eller for nye deltagere – efter formodet spillestyrke.

Man sørger selv indbyrdes for at aftale tid og sted for kampenes afvikling, medbringer bolde og rapporterer også efterfølgende selv resultatet her via hjemmesiden. Se i øvrigt turneringsregler og mere information HER.

Pris: Både udendørs og indendørs er gebyret for deltagelse 50 kroner pr. deltager pr. række.

Tilmelding: Klik her.

PS. Bemærk at deltagelse i flere rækker (single og double) kræver at du udfylder tilmeldingsskemaet for hver turnering.

Steen Øgaard Dahl
DIMO koordinator