Der er flere mindre rokeringer på vej på trænerfronten i RTK. Mikkel Stigaard skal i gang med at studere og får derfor ikke så meget tid her efter sommerferien, men er dog stadig tilknyttet som træner. Og til februar kommer der et endnu større “hul”, da Theodor Warnock-Kroløkke er kommet ind på drømmestudiet som fysioterapeut og derfor er nødt til at stoppe.

Træningschef Sisse Folmø er derfor i gang med at finde en løsning, og det kunne ende med at blive ansættelse af 34-årige David Mathiesen, der som tidligere juniordanmarksmester og siden fysisk tennistræner både i Danmark og Sverige er en meget erfaren herre. David er i første omgang er blevet “headhuntet” her til efterårs-sæsonen med forhåbning om forlængelse til vinter.

David har selv spillet tennis på højt niveau i Birkerød og Værløse, men stoppede omkring de 20 år. Siden vendte han tilbage til tennis som træner, og han har været tilknyttet Dansk Tennis Forbund som fysisk træner og underviser fortsat i fysisk træning på DTF’s tenniscoach-uddannelse. De seneste år har han været tilknyttet et tennisakademi i Sverige, Viljan Tennis, der ledes af Patrik Langvardt.

“Men nu synes jeg, at der skulle ske noget nyt, og jeg har meget lyst til at arbejde med andre end den absolutte elite. Jeg havde ellers svoret, at jeg ikke mere skulle ind i en dansk klub, men så hørte jeg fra Sisse, hvis tilgang og filosofi jeg kender, og så synes jeg, at det lød rigtig spændende, det I har gang i her i Roskilde,” fortæller David, der har foretaget et stort skift i hans liv. Fra lejlighed på Nørrebro er han nu flyttet ud på landet på Falster, hvor han og familien både kan have en sommer-kaffebar, hygge med hobbyen, musik, og altså også træne tennis.

“Jeg tager toget til Roskilde, og det er intet problem. Og da slet ikke, da jeg nu kan være med til at sikre en rigtig god udvikling i Roskilde med mange børn og voksne”, siger David, der indtil videre har overtaget hold mandag og onsdag.

Sammen med Sisse og de øvrige trænere er han nu gået i gang med at arbejde på endnu mere struktur på træningen i Roskilde Tennis Klub, et arbejde som trænerstaben forventer at have klar i løbet af den næste måneds tid.