Juniorudvalget og en række forældre har savnet et sted, hvor det er muligt at komme med beskeder og kommunikere med hinanden. Derfor har vi nu dannet Facebookgruppen “RTK børn, unge og forældre”.

Gruppen er åben. Alle kan blive medlemmer og alle kan skrive i den, godkende og invitere andre og kommentere.

Juniorudvalget håber derfor, at den meget hurtigt bliver fyldt med medlemmer, så den kan blive et stort aktiv i kommunikationen mellem juniorudvalget, børn og forældre.

Mange informationer, fx om aktiviteter, vil fortsat blive annonceret via hjemmesiden, men nu er der mulighed for gøre ekstra opmærksom på disse begivenheder via Facebookgruppen. Hjælp gerne med opslag.

RTK har næsten 300 børn og unge som medlemmer, så vi håber på stor tilslutning til Facebookgruppen – og at vi efterfølgende får endnu flere børn med, når juniorudvalget og trænerne holder arrangementer.

Vær fx opmærksom på: