Nu er det tid til at tilmelde sig til vinter DIMO. Alle voksne kan være med – der bliver lavet puljer i alle spillestyrker, og der er mulighed for både tilmelding i double og single.

Tilmeldingsfristen er flyttet til 26. oktober. Holdene sættes umiddelbart efter.

DIMO turneringen er en traditionsrig social tennisturnering i Roskilde Tennis Klub. Turneringen spilles både som sommer og vinterturnering. DIMO står for “divisions-motionistturnering”, og deltagerne bliver inddelt i puljer (divisioner) efter formodet styrke, hvor de foregående års resultater også tages i betragtning. DIMO har ofte et deltagerantal omkring 150 deltagere og alle kan være med.

Man sørger selv indbyrdes for at aftale tid og sted for kampenes afvikling, deltagerne medbringer selv bolde og rapporterer efterfølgende selv resultatet ind via hjemmesiden.

Pris: Både udendørs og indendørs er gebyret for deltagelse 50 kroner pr. deltager pr. række.

PS. Bemærk at deltagelse i flere rækker (single og double) kræver at du udfylder tilmeldingsskemaet for hver turnering.

Steen Øgaard Dahl

DIMO koordinator