Den kommende sommersæson kommer der igen en ny fuldtidstræner som afløsning efter Alexander Hansen, der stoppede før indendørs sæsonen.

Klubben har ansat 20-årige Theodor Warnock-Krolykke, en ung og entusiastisk træner, der er i gang med tennis coach uddannelsen og som glæder sig til at starte i Roskilde.

”Vi er rigtig glade for, at vi nu har lavet en aftale med Theodor. Aftalen er foreløbig på et år med mulighed for forlængelse – og dermed er der styr på den kommende udendørs sæson. Det er også gået godt med træningen i vinter, men vores egne unge trænere skal videre med deres egne uddannelser og de er derfor ikke til rådighed som trænere på samme måde i udendørs sæsonen, men kan i mindre omfang stadig hjælpe,” fortæller træningsansvarlig i bestyrelsen, Hans Christian Stigaard.

Theo, som han gerne vil kaldes, er født i USA, men flyttede allerede som lille til Danmark. Han har en dansk mor og en amerikansk far. Han har selv spillet tennis fra han var otte år.

”Jeg har også spillet mange turneringer, men på et tidspunkt fandt jeg ud af, at jeg hellere ville være med til at udvikle andre spillere. Specielt kan jeg li’ at arbejde med spillere, der selv har lyst til at blive bedre. Jeg går i øjeblikket på coachuddannelsen, hvor der er eksamen den 24. marts.”

I øjeblikket er han tilknyttet barndomsklubben Vedbæk samt naboklubben Trørød.

Theo kommer primært til at tage sig af juniorer, men får også voksenhold.

Udover Theo er der allerede kommet en ny træner på nogle af timerne i hallen her i indendørs sæsonen. Det er 24-årige Halid Smajlovic, der har afløst Mikkel Stigaard og Benedict Steffensen på nogle af deres faste timer. Halid kommer oprindelig fra Grenaa Tennis Klub, men er nu under uddannelse i Roskilde og har derfor meldt sig ind i klubben. Hans tidligere virke som træner bevirkede, at han nu har lavet en aftale om afløsning på nogle af holdene resten af vintersæsonen.

Bemærk, at udendørs træningen nu er ved at blive planlagt – og har du ikke allerede forhåndstilmeldt dig, så gør det endelig nu, så træningsholdene bliver planlagt så optimalt som muligt. Dette gælder både børn og voksne.

Her er siden med forhåndstilmelding til sommerens træning.