RTK har indgået en ny sponsoraftale med tøjmærket Joma. Den nye sponsor ønsker en langt større udbredelse af klubdragten fra de helt små juniorer til mange af veteranerne. Til gengæld har bestyrelsen fået forhandlet en rigtig god aftale på plads, som alle medlemmer bør være tilfredse med. Det er vanvittigt billigt og kvaliteten er god.

Til Standerhejsningen på søndag vil tøjsponsoren være repræsenteret, hvor I kan prøve tøjet. Her vil der også blive trukket lod, blandt de fremmødte, om den nye klubdragt.

Pakketilbud (bestående af 4 dele):

Normalprisen for 4 dele (bukser, overdel, shorts/nederdel og t-shirt) er 875 kr. for herrer og 950 kr. for damer.

KLUBDRAGTEN KAN NU KØBES FOR KUN 750 KR. FOR HERRER OG 800 KR. FOR DAMER. SKYND DIG, TILBUDDET GÆLDER KUN FREM TIL FREDAG D. 6. MAJ. DEREFTER ER DET NORMALPRIS IGEN!!

SKYND DIG AT BESTILLE i Sport-direct’s shop

Læs venligst dette inden i bestiller:

I prisen bliver der trykt RTK-logo samt dit eget navn på både t-shirt og overdel. Dette er inkl. i prisen.

Når I bestiller i webshoppen, så fremgår de normale priser – dvs. intropriserne fremgår ikke. I skal alligevel bestille jeres tøj og klikke køb. I vil IKKE blive opkrævet de normale priser, så længe i bestiller inden tidsfristen. (aftalen er lavet i sidste øjeblik og webshoppen har ikke nået at kunne blive tilrettet). I vil blive trukket det korrekte beløb ved afsendelse af tøjet.

Brug kun dankort ved bestilling – ikke mobilepay.

OBS! Der gælder særlige aftaler for holdspillere, som har modtaget separat mail.

Har du spørgsmål, så kontakt Peter Sigdal