Træningsplanen, der blev offentliggjort onsdag i sidste uge, har nu undergået nogle ændringer efter alle de input, der er kommet siden da.

Her kan du derfor se den opdaterede plan.

Træningschef Sisse Folmø fortæller, at der stadig er flere ændringer på vej og at hun tager fat i de konkret involverede. Det betyder, at der inden længe kommer endnu en opdateret plan, men ovenstående træningsplan gælder for alle jer, der ikke hører andet fra Sisse.

For de voksne er der flyttet lidt rundt på hverdagstiderne efter dialog med spillerne. Den største ændring er om søndagen, hvor der er flyttet rundt på flere grupper, og hvor alle har fået tildelt ekstra spilletid, nemlig et kvarter mere, så træningslektionerne er på en time og et kvarter. Alle bør derfor gå ind på træningsplanen igen og tjekke deres tider.

“Vi havde valget mellem at tilbyde enkelte træning hver søndag og alle andre hver anden søndag – og så lave denne løsning, som vi nu har valgt, nemlig at give alle træning hver anden søndag og så til gengæld tilbyde alle en time og et kvarters træning i stedet for en time. Det var en mere fair løsning for alle, når det nu – på grund af det overvældende antal tilmeldinger- ikke er muligt at tilbyde træning hver søndag”, fortæller træningschef Sisse Folmø.

Det er fortsat hende, der modtager indmeldinger, hvis der er udfordringer i forhold til tilmeldingerne. Skriv til sisse@roskildetennisklub.dk.

Sisse fortæller, at der er gjort meget for at sikre, at alle hold er homogene.

Netop derfor er der enkelte hold, hvor der er ledige pladser, der ikke umiddelbart kan fyldes ud af dem, der i forvejen er tilmeldt. Der er derfor mulighed for eftertilmelding på enkelte pladser.

Læs nyheden: Fem ledige pladser til vintertræning for voksne.