Der er kommet en ny og bedre webshop, hvor RTK’s medlemmer kan købe både tøj og bolde. Tøjet er med RTK-logo og med mulighed for at få sat sit eget navn på.

Bemærk, at der i juli er kommet nyt link til webshoppen. RTK fik desværre ikke besked om denne ændring, så derfor er der medlemmer, der har prøvet at logge ind og er blevet mødt med en fejlmeddelelse.

Det er Sport Direct Roskilde, der i samarbejde med Head, leverer både tøj og bolde. Bemærk, at priserne på bolde er blevet nedsat i forhold til den tidligere webshop, der også var mere besværligt at bruge.

Der bliver tøj-prøvedag onsdag den 26. juni kl. 15-19 på Dr. Sofies Vej. Her kommer Jesper Falck fra Sport Direct Roskilde med forskellige størrelser af tøjet, så man kan prøve og bestille. Han kommer også med bolde. De koster 55 kr. pr. rør for Head Davis Cup og 65 kr. pr. rør for Head Tour DTF – begge med 10 kr. i rabat, hvis man køber tre rør.

Du kan dog allerede nu bestille via webshoppen.

Her er finder du RTK’s webshop hos Sport Direct.

• Login er: rtk
  • Kodeord: rtk

Her er linkadressen: http://www.sport-direct.dk/roskilde/Shop_Login

Du skal første skrive dine oplysninger, når du har valgt dine varer.

Der er 8-10 dages leveringstid på tøj – boldleveringstiden er normalt kortere.

Tøj og bolde kan hentes hos:

Du kan også vælge at få sendt med GLS – det koster så ekstra pris for forsendelse.