Har du brug for nye tennis-shorts, en T-shirt eller måske en træningsdragt. Eller hvad med nye bolde til en god pris?

Så er der nu mulighed for at handle i RTK’s nye webshop, som er oprettet hos Sport Direct Roskilde i samarbejde med Head, de to parter som RTK nu har en aftale med omkring levering af bolde til klubben.

Det er muligt at købe tøj i både hvid og rød – og der er også mulighed for både at få klubbens logo og dit eget navn på tøjet.

Vi er meget spændte på, hvor mange der vil benytte sig af webshoppen – går det godt, så er det muligt, at der kommer endnu flere varer til salg.

Vil du købe bolde eller tøj, så skal du først oprette dig som bruger. I den forbindelse skal du bruge en særlig RTK-kode.

Her kan du se siden med link til webshoppen plus en række praktiske oplysninger omkring udvalg og levering – herunder oplysning om den særlige kode.

Bemærk: Der kommer et nyhedsbrev ud med koden en af dagene omkring 1. juni. Juniorerne har 30. maj fået et nyhedsbrev, hvor koden fremgår.

På billedet er det Nikolas, William og Emma med noget af tøjet. Det fås som nævnt også i hvid.