Kære RTK junior og forældre

Det er med stor glæde, at vi kan præsentere to nye ansættelser i trænerteamet.

Marie Hostrup har siden sommeren 2020 været vores faste fysiske træner i klubben, og udvider nu sit ansvarsområde til chef for vores Play&Stay (minitennis) udviklings- og konkurrence afdeling. Maries målsætning er at styrke fællesskabet og de sociale relationer i klubben, samt at få flere juniorer i gang med at spille kamp. Marie er ansat 20 timer om ugen, og bliver kontaktperson for alle juniorer og ungdomsspillere 6-24 år under Udviklings- og konkurrenceområdet.

Se link til vores træningsstruktur: https://roskildetennisklub.dk/traening/diverse-traening/traeningsmodel-for-boern-og-unge/

Marie har kontortid tirsdag og torsdag kl.10-11 på telefon 51300980, og kan ellers kontaktes på mail: mariefemkampdk@yahoo.com.

Inge Nedergaard er præstationsspiller og erfaren træner for alle medlemsgrupper. Hun skal sammen med Marie sørge for kvalitet i træningen, og forstærke de sociale relationer i juniorafdelingen. Inge bliver desuden ansvarlig for camps i skoleferierne, og vil være at finde på banerne næsten hver dag. Hun er ansat 15 timer om ugen og er et kæmpe aktiv for klubben.