Efter et succesrigt åbent hus begynder juniortræningsholdene at være fyldt op, men der er dog plads enkelte steder. Her kommer et overblik, så du som interesseret ny juniorspiller i RTK kan se, hvor du kan komme og prøve, om tennis er noget for dig, inden du eventuelt melder dig ind.

• 3-6-årige (Tennis for små hænder): Tirsdag kl. 17-18
  • 6-10 årige: Torsdag kl. 16-30-17.30 (der har også været udbudt mandag kl. 17-18, men her er der nu fyldt op)
  • 11-14 årige: Fredag kl. 17-18

Alle tre tidspunkter er på Dr. Sofies Vej 10. Indtil 11. maj kan nye bare komme på disse tidspunkter, uden at tilmelde sig på forhånd. Efter 12. maj skal du først skrive til træningschef Sisse Folmø på sisse@roskildetennisklub.dk for at høre, om der er plads.

Tilbud om en juniorketsjer

Nye juniorer, der melder sig ind her i foråret, får sammen med deres medlemskab tilbudt en ketsjer fra RTK, så de ikke selv skal ud og købe en.