For at fremme at juniorer også spiller tennis ud over træning, har RTK i flere år haft den politik, at bookede to juniorer en indendørs bane sammen, så var prisen ca. 50% af normal prisen, og dette uanset tidspunkt.

Men spillede en junior med en voksen – så var det til fuld pris.

I de sidste par år har vi oplevet den glædelige udvikling, at RTK i stigende grad er en sport, som familien dyrker sammen.

Det udløste sidste år et ønske fra juniorudvalget om, at man som familie kunne spille sammen til en reduceret pris. (”Det er mange penge at betale 80-120 kr. for at spille en times tennis med sit 8-årige barn”, var argumentet).

RTK vil gerne støtte familieudviklingen i klubben. Derfor gælder der for vintersæsonen 2017/18 følgende priser:

Booker en junior en bane på mellemtiderne (normalpris lige nu kr. 82), er prisen 60 kr., uanset om junior spiller med anden junior eller med en senior.

Booker en junior en bane i Prime-time, dvs. mandag til torsdag 17-21 er der ingen rabat.

Booker en junior på de billige ydertider (50 kr./time) er der ingen rabat.

Som bekendt er vores banekapacitet indendørs særdeles udfordret. Ordningen vil derfor blive evalueret efter et år for at se hvor meget den er brugt.

Overordnet set må rabatten hvis ordningen gøres permanent ikke udgøre mere end ca. 25%.

“Misbrug af ordningen — (dvs. der er booket med et juniornummer, men det er to seniorer, der spiller), vil medføre øjeblikkelig karantæne i tre måneder indendørs for de to spillere”.

Vedtaget på bestyrelsesmødet 23. august 2017

Kasserer Hans-Henrik Bülow

Her er siden med priser for fritegning af timer indendørs.