Bestyrelsen har på sit møde den 13. juni 2019 besluttet at forenkle reglerne for, hvornår en spiller i RTK kan få støtte til deltagelse i individuelle turneringer samt reglerne for betaling af spillerlicens til Dansk Tennis Forbund. Reglerne gælder både for juniorer og seniorer.

 

Støtte til turneringer

Med omgående virkning får alle spillere mulighed for 50 procent støtte efter deltagelse i individuelle turneringer – op til otte i alt pr. kalenderår. Reglerne blev ændret sidste år, så spillerne selv skulle betale 100 procent for de første tre turneringer, men nu er der igen støtte allerede ved deltagelse i den første turnering. Du kan indsende bilag løbende – det er en ændring af bestyrelsens sidste beslutning, hvor alle bilag skulle sende samlet i slutningen af året.

 

Licens

RTK betaler spillerlicens til Dansk Tennis Forbund for de spillere, der deltager på hold, hvor der er krav om licens. For voksne drejer det sig om spillere på hold i Elitedivisionen, 1. division og Liga 1. For juniorer gælder det spillere på juniorhold under DTF, ikke på hold under Tennis Øst. Alle øvrige spillere skal selv betale for deres licens. Udgiften er på mellem 150 kr. og 425 kr. afhængig af din alder.

 

Find reglerne her:

Her kan du se siden med de opdaterede regler for turneringsstøtte og licens. Det er også her på siden, du finder oplysninger om, hvordan du søger støtte – husk bilag.

 

Betaling for 2019

Dansk Tennis Forbund lavede systemet med betaling om i år, så spillerne selv kunne betale via DTF’s turneringsprogram. Det betød imidlertid, at nogen betalte, selv om de ikke skulle og andre har RTK så betalt for, selv om de skulle betale selv. Jeg går nu i gang med at lave en oversigt over, hvem der evt. skal have penge tilbage og hvem, der skal opkræves. Begge dele kommer til at foregå via bookingsystemet. Altså, enten kommer der en opkrævning eller også bliver der sat penge ind på din bookingkonto, som du kan bruge ved betaling for aktiviteter, booking af baner og lignende.

 

Betaling fra 2020 og fremover

I foråret 2020 betaler RTK for de spillere, der spiller på hold med krav om licens. Alle øvrige skal logge på DTF’s turneringsprogram og betale.

 

Hilsen

Henrik Overgaard, klubmedarbejder