I den kommende tid er der lidt forbedringer på vej på den nye hjemmeside. Her får du et lille overblik over, hvad der allerede ER sket, og hvad der er på vej.

Det er vores tekniske webansvarlige, Tomas Møller, der igen har tryllet lidt og også har nogle meget spændende nye tiltag på vej.

Først og fremmest er hjemmesiden blevet hurtigere at navigere rundt i. Der har været en tendens til lidt for lange svartider på de enkelte sider, og det er nu blevet optimeret. Det er forhåbentlig noget, I kan mærke.

Så er der blevet lavet om på prioriteringsrækkefølgen af nyhederne på forsiden, så nyhederne bliver sorteret vandret i stedet for lodret. Det betyder, at de nyeste historier vil være længst oppe på siderne.

Vi har også et ønske om, at referater fra turneringer og kampe bliver lidt mere synlige. De ligger normalt ude i højre spalte på forsiden, men nu laver vi en “kasse” med de nyeste kampreferater blandt nyhederne lige under de store nyheder i toppen.

Af lidt større ting arbejder Tomas på en ny og bedre måde at vise program og resultater ved turneringer på. Premieren bliver forhåbentlig klubmesterskaberne for seniorer i uge 12, men der er stadig noget arbejde tilbage. Men tanken er, at resultaterne hurtigere kan blive vist på hjemmesiden, og vi prøver også en funktion, hvor der er mulighed for “live-opdatering” – altså hvor tilskuere og spillere kan komme med kommentarer direkte ind på hjemmesiden. På den måde vil det være muligt at følge sjove og spændende opdateringer løbende. Det kræver naturligvis, at deltagerne har lyst til at lege med – og har de det, så får vi et fantastisk interaktivt forum. Alt dette når forhåbentlig at blive klar til test til klubmesterskaberne.

På listen over andre udviklingstiltag er også mulighed for betaling til arrangementer direkte fra hjemmesiden. Det vil forhåbentlig gøre det nemmere for både deltagere og arrangører, men det kræver også nogle test – og ikke mindst tid til det forberedende arbejde, men vi håber, at det bliver i løbet af foråret.

Har du kommentarer til hjemmesiden og de kommende funktioner, så send en mail til os i webgruppen, webgruppen@roskildetennisklub.dk.

Charlotte Aaby Smith, Henrik Overgaard, Emil Bødker og Tomas Møller