Der har været mange ændringer i træningsplanen denne vinter, men vi har undgået aflysninger takket være stor velvillighed fra vores korps af trænere, som ikke har noget imod at blive spurgt om ekstra tjanser.

I resten af februar, marts og de sidste indendørs træninger i starten af april vil der også komme nogle ændringer.

Kim Sverbæk har helt ekstraordinært ferie fra fredag den 17. marts og to uger frem, Carl Toft er rejse- og tennisleder med DGI sydpå fra 9. marts og Benedict Steffensen har fået praktikplads og kan derfor ikke længere passe sine træningstider fredag eftermiddag. Hertil kommer en række andre afbud på enkeltdage fra flere af de øvrige trænere.

Alt dette gør, at det er noget af et puslespil at få styr på resten af sæsonens træningsplan. Men det er ved at falde på plads, takket være nogle rutinerede og gode kræfter:

  • Leo Woer, der tidligere har vikarieret for Carl Toft, springer til en række torsdage, fredage og søndage
  • Jackie Chmielewski, der normalt kun træner torsdag eftermiddag, tager nogle ekstra timer torsdag og enkelte andre dage
  • Vilhelm Wedell-Wedellsborg, der ikke er fast træner denne vintersæson, er på en række onsdage, torsdage og søndage + en enkelt fredag
  • Peter Karlsen hopper ind, når det brænder ekstra på – og enkelte andre, fx Benedict og Christian Sahl, har også et par afløsertjanser. Og i kulissen står vores tidligere klub- og træningschef Emil Bødker, som måske også tager nogle timer

Så alt i alt skal vi nok få det til at hænge sammen – og så glæder jeg mig i øvrigt til at få planlagt sommersæsonens træning. Med en ny træningschef, som snart er på plads, og input fra juniorudvalg, Kim Sverbæk, Alexander Hansen og andre, så kan der komme nogle nyheder. Mere om det senere.

Bemærk, at I altid kan finde en opdateret træningsplan på hjemmesiden (se under Træning – Træningsplan) – senest er den blevet justeret 8. februar, men de berørte spillere har fået besked.

I planen bliver der dog ikke informeret om ændring af trænerpåsætning. Det er vanskeligt at have en træningsplan med de opdaterede trænere, da der er mange rokeringer fra uge til uge.

På billedet er det Simon Berthelsen, der sætter bolde i gang.

Henrik Overgaard