2016-12-rtk-u8-holdetEfter tre holdkampe, hvor U10 Roskilde tabte alle tre holdkampe tæt med 2-4 er humøret stadig tip top.

Det er første sæson, de syv unge spiller holdkampe og de klarer sig rigtig godt og flot. De fleste på holdet er startet med at spille tennis i sommersæsonen, og deres udfordring nu, er, at de spiller i en række mod unge tennisspillere, som har flere års erfaring. Men kampgejsten er på højt niveau.

Sidste weekend:

U10: Roskilde tabte mod Gentofte 2-4. Spillerne var: William, Anton, Caroline og Liv. De vandt en single og en double kamp.

Denne weekend:

U10: Roskilde tabte mod Holte 2-4. Spillerne var: Emma, Caroline, Mattis og Liv. Emma og Liv vandt deres singlekampe.

 

 

U12

2016-12-rtk-u10-holdetEfter tre holdkampe, hvor U12 Roskilde vandt en af sine tre kampe, er holdet placeret midt i puljen. Her spiller syv unge spillere for U12 holdet efter rotationsprincippet, så alle får kamperfaring. Det er første sæson, at de syv unge spiller holdkampe, og de klarer sig rigtig godt. De kæmper hårdt for at vinde kampen, og deres udfordring er også, at spiller i en pulje for øvede spillere. Det betyder, at de skal møde modstandere med flere års kamp- og tenniserfaring.

Sidste weekend:

U12: Roskilde vandt mod Holbaek 4-2. Spillerne var: Emma, Gustav, Nikolas og Magnus. Emma og Gustav vandt deres single kampe og Roskilde vandt begge doubler.

Denne weekend:

U12: Roskilde tabte mod Espergærde 0—6. Spillerne var: August, Matthias, Albert og Magnus. Modstanderne var bare bedre med et niveau højere og flere års kamp og tenniserfaring. Kampene var for vores egne spillere meget lærerige.

Alexander Hansen, træner