En lørdag om måneden arrangerer begynderudvalget for voksne spil på kryds og tværs kl. 9-10. Her kan alle tilmelde sig enkeltvis og på den måde komme i kontakt med andre nye. Der er plads til alle uanset spillestyrke. Begynderudvalget stiller op med en repræsentant for at være med til at styre spilfordeling. Du kan deltage, hvis du er startet i RTK inden for de seneste 2-3 år. Meningen er at få startet noget netværk op og sikre, at alle har et spilletilbud.

Der er tilmelding fra gang til gang (senest tre dage før) – og det koster 20 kr. at være med.

Første “Book in” er lørdag den 26. oktober kl. 9-10.

Her kan du se siden med alle datoer og link til tilmelding.

Du kan også se datoerne i kalenderen i højre side her på hjemmesiden.

Hyggedouble-arrangementer

Begynderudvalget arrangerer også nogle hyggeformiddage/-aftener med tennis og efterfølgende servering af en let anretning. Den første har været afholdt den 5. oktober, og her var der fine anmeldelser på i Facebookgruppen for nye medlemmer i Roskilde Tennis Klub.

Deltagerne glæder sig til de næste gange, hvor der er plads til mange flere – både kvinder og mænd:

• Fredag den 10. januar kl. 18
  • Søndag den 1. marts kl. 10

Her kan du se siden med mere information og link til tilmelding.

Udover disse arrangementer kan følgende anbefales:

På billedet i toppen er det Pia og Henrik G fra begynderudvalget, der var vært ved den første hyggeturnering. Til højre her på siden er det Tine, Janne og Signe, der vandt præmier. Der er også plads til mænd på præmieskamlen :-).