Kære alle medlemmer i Roskilde Tennis Klub

Følgende nyhedsbrev fra bestyrelsen bliver sendt ud til jer alle sammen senere på dagen i dag, mandag den 27. april

Så er udendørs sæsonen officielt startet. Alle udendørs baner er nu åbne og kan bookes via bookingsystemet – takket være en stor indsats fra vores banemand Kurt samt ikke mindst de medlemmer, der de seneste to tirsdag aftener har bidraget.

Store Åbningsdag på lørdag
På lørdag den 2. maj holder vi den helt store åbningsdag, hvor alle er velkomne. Kl. 11.45 hejser vi flaget og overrækker nogle ærespriser – og der er grillpølser og lidt at drikke til alle. Kom meget gerne og vær med.

Om formiddagen er der i skrivende stadig 7 pladser tilbage til motionistturneringen og 1 til turneringen for holdspillere. Det vil være så dejligt at få fuldt hus også her. Sidste frist for tilmelding er onsdag kl. 18.

Der er også 7 ledige pladser i juniorturneringen kl. 13.

Her kan du se mere information om Store Åbningsdag, herunder tilmelding til turneringerne.

Åbent hus for ikke-medlemmer lørdag kl. 13-15
Mellem kl. 13 og 15 på lørdag holder vi også Tennissportens Dag = åbent hus for alle interesserede, så sig det endelig videre, hvis du kender børn eller voksne, der kunne have lyst til at prøve at spille. Her skal man ikke tilmelde sig på forhånd, så vi er naturligvis spændte på, hvor mange der kommer.

Vi har samarbejde med alle vores naboklubber, så på vores hjemmeside kan man også se, hvornår de andre klubber har åbent hus.

Her kan du se information om åbent hus.

Ekstra maledag i morgen, tirsdag kl. 17.30-19.30
De to seneste tirsdage har en række medlemmer været med til at gøre både banerne i Darup og på Dr. Sofies Vej i stand. En kanon indsats og et par hyggelige dage. Os, der var med i tirsdags på Dr. Sofies Vej, syntes, det ville være synd, hvis vi ikke fik malet det sidste træværk, så alt er pænt vedligeholdt til sommeren. Der er et par timers maleri tilbage, hvis vi er 10-15 stykker. Vi maler så meget vi når mellem kl. 17.30 og 19.30 med efterfølgende pizza.

Her kan du tilmelde dig og læse mere.

Hjælp til andre opgaver
Der sker rigtig mange ting i RTK, men selv om vi er mange frivillige, så er vi lige som mange andre foreninger ramt af, at enkelte har rigtig meget at se til, også for meget. Vi vil derfor gerne have, at flere tager en tørn med enkeltopgaver eller hjælper med at styre indsatserne, så vi bliver endnu bedre til at overlevere opgaver fra én frivillig til en anden.

Af aktuelle opgaver vil det være dejligt at få nogen til at melde sig til:

• Indkøb af blomster og plantning af kasserne på Dr. Sofies Vej inden lørdag, hvor vi har Store Åbningsdag
  • En it-person, der kan hjælpe med at få vores internet på Dr. Sofies Vej op at stå igen – også dette er en haster, for uden internet virker hverken vores medlems- eller bookingcomputer
  • Et nyt frivillighedsudvalg, der sammen med mig skal være med til at sikre, at vores frivillige har det godt, hjælpe med rekruttering og evt. igangsætning af nye tiltag. Det kunne også være at sikre videndeling, så det bliver nemmere at være frivillig i RTK. Jeg ved ikke, om der er andre klubber, der har et lignende udvalg, men jeg synes, det kunne være givende for klubben, og jeg vil meget gerne have deltagere fra flere forskellige medlemsgrupperinger, gerne spredt på alder, køn og spilleerfaring

Det var det for denne gang. Følg med på hjemmesiden. Der bliver løbende annonceret nye arrangementer fra alle vores initiativrige aktivitetsansvarlige + udvalg og trænere.

Lad os få en rigtig god sommersæson. Jeg håber selv at kunne spille lidt igen efter rigtig lang tid med tennisalbue, så vi ses på banerne .

Bedste tennishilsner
Henrik Overgaard