Der arbejdes for tiden intensivt på, at få en ny kollektion af klubtøj klar i samarbejde med vores tøjsponsor HEAD. Tøjet skal både fungere som kamptøj til vores senior og juniorhold, samt være tilgængeligt for alle medlemmer som klubtøj.

Vi forventer inden for den kommende måned at være klar til at sætte tøjet til salg via hjemmesiden, så dette kan bestilles og leveres så det er klar til sommersæsonen, så alle medlemmer har mulighed for at starte udendørssæsonen op iført det nye klubtøj.

I forbindelse med denne første bestilling, vil tøjet være tilgængeligt til en særlig fordelagtig pris, hvorefter at senere bestillinger vil kunne laves, men til en højere pris. Samtidig med lanceringen af tøjet vil der også blive lanceret en boldkampagne, så man til en ekstra god pris kan anskaffe sig nye bolde før udendørssæsonen.

I forbindelse med det nye klubtøj arbejdes der også på at skaffe en trøjesponsor. Den nye trøjesponsor kan se frem til, at få sit navn på min 50 trøjer og forhåbentlig mere. Prisen på sponsoratet som trøjesponsor vil være 10.000 kr. + tryk. Er du eller dit firma RTK´s nye trøjesponsor?

Vil du høre mere om sponsoratet så kontakt Charlotte Smith fra bestyrelsen på E-mail: sportsudvalget@roskildetennisklub.dk eller Emil Bødker på E-mail: Emil@roskildetennisklub.dk.