Der kommer til at gå endnu en dag mere (oven i to ekstra dage), før det nye lys i RTK-hallen er klar. Derfor er hallen lukket til og med fredag den 23. august.

 

Så er det nu, der bliver installeret LED-lys i RTK-hallen. Arbejdet bliver udført fra mandag den 12. august og en uges tid frem. Hallen er derfor lukket til og med tirsdag den 20. august. Den sidste dag bliver brugt til at vaske gulvet rent med en særlig maskine, så alt er klar til indendørs sæsonen.

Dette arbejde betyder samtidig, at hallen IKKE er til rådighed som reserve, hvis vejret driller ved udendørs kampene. Normalt kan nogle hold gå i hallen og færdigspille deres kampe fx ved regnvejr, så de slipper for at finde en ny dato at spille på, men det er altså ikke muligt mellem den 12. og 20. august.

Vi glæder os til det nye lys, der både bliver bedre og billigere end det gamle.

På billedet er det elektrikerne, der har kørt en lift ind i hallen, og så går de ellers i gang fra en ende af. Også lyset i opholdslokalet, “Sporvognen”, samt i gangarealerne bliver skiftet. Lyset koster over 400.000 kroner, men udgiften er tjent ind over ca. fire år. Både kommunen og klubben kommer til at spare penge på el, og derfor er Roskilde Kommune også gået ind i projektet og finansierer halvdelen af udgiften.

Det er anlægsudvalget med Søren Peter Elkjær, Anni Nielsen, Lisbeth Rasmussen, Susan Junge Simonsen og banemand Kurt Jensen, der er RTK’s tovholdere på lysudskiftningen.