Lige nu har vi ikke en slags makkerdatabase her på hjemmesiden. Man kan jo sætte en tekst på opslagstavlen i hallen eller ved klubhuset, ligesom dimo-turneringen er en rigtig god mulighed for at lære nye at kende.

Men nu har jeg fået en henvendelse fra et nyt medlem, som helst vil spille double, og som efterlyser nogen at spille med her til vinter. Det kunne være dimo double, men det kunne også bare være nogle aftaler fra gang til gang. Double er jo lidt sværere at komme i gang med, fordi man udover en makker også skal kende andre at spille mod.

Så her får I lidt data om Louis Philipsen, der gerne hører fra potentielle nye makkere: Han har lige passeret de 50 år, er let til bens (meget aktiv løber) og har spillet tennis i sit tidligere liv, så han er lidt mere end nybegynder (uden at være rutineret).

Louis hører gerne fra andre, der vil spille herre- eller mixdouble.

Ring på 23243001 – eller skriv til mail@igangmedmotion.dk.

Jeg har også anbefalet Louis at melde sig til Søndagstennis, og der kommer nok også et par enkelte motionistturneringer i løbet af vinteren – ligesom Book in en lørdag formiddag om måneden er et rigtig godt tilbud til nye medlemmer.

Henrik Overgaard