Så er der nyt om de tid og sted for de sidste kampe i holdturneringen for børn og voksne her til vinter. Alle kampe er nu planlagt. Det har taget lidt ekstra tid på grund af forsinkelse hos Tennis Øst og Dansk Tennis Forbund.

Denne side er opdateret onsdag den 23. oktober kl. 12.45.

Jeg mangler endnu at få konfirmeret holdkaptajnerne for motionist 2. Pia Winther Eriksen er holdkaptajn for motionist 1. Disse holdkaptajner skal så danne sig et overblik over spillerne ud fra de tilmeldinger, der er kommet. Det ser dog ud til, at vi kommer til at mangle herrespillere både i kategorien 1 (stærk) og kategori 2 (øvede og let øvede).

Interesserede herrer må derfor gerne melde sig til, selv om fristen er overstået.

Klik på holdnavnene, så åbner siden med direkte link til turneringsprogrammet for alle hold.

Dame 1, 2 og 3 + herre 1 og 2 – kampprogrammet er tilrettelagt både med hjemme- og udekampe, og der er sat tider på.

Sisse Folmø koordinerer holdopstilling og udnævnelse af holdkaptajner for dameholdene. Det er endnu ikke afgjort, hvem der kommer til at stå i spidsen for herre 1. Herre 2 er med Bo Halberg som holdkaptajn.

Veteran 40+ og 50+ – hjemmekampdatoer og tider er fastlagt.

Veteran 40+ er med Helle Michaelsen som holdkaptajn, mens Kurt Jensen er holdkaptajn for 50+. De to holdkaptajner koordinerer holdopstillingen sammen med veterankoordinator Morten Bech Sørensen.

Motionisthold – der er nu sat dage og tider på disse kampe.

Motionist 1 spiller i kategori 1, mens motionist 2 spiller i kategori 2. Aktivitetsansvarlig Steen Lindegaard koordinerer påsætning af holdkaptajner sammen med nogle af de spillere, der i deres tilmelding har nævnt, at de godt kunne være holdkaptajner.

Som nævnt ovenfor kan vi godt bruge lidt ekstra herrer i hver kategori. Tilmeld dig, hvis du gerne vil spille på motionisthold her til vinter – det drejer sig om 6-7 kampe i løbet af vinteren, men man kommer ikke til at spille alle kampene.

Golden ageder er nu sat tider på disse kampe. Første kamp er onsdag den 30. oktober kl. 11 i RTK-hallen mod Ledøje Smørum. Her er Jens-Erik Skau holdkaptajn – den normale holdkaptajn er Søren Peter Elkjær. Bemærk, at når golden age spiller på hjemmebane, så foregår det på bane 1-3. På bane 3 er der imidlertid nogen, der har kontrakttimer kl. 10-12. De er informeret om, at de kl. 11-12 skal rykke til bane 4.

Juniorhold – både gul bold og skum – spilletider er nu fastsat. Skumkampene tager 1-½ time at afvikle. På hjemmebane i RTK-hallen er der booket to baner, der så skal tapes op til skumkampe.

For juniorholdene U14 og U18 gul bold gælder:

• Der er sat tre timer af på to baner til hver holdkamp
  • Alle kampe spilles med DTF Next Gen format, som er bedst af tre sæt til fire partier, ved stillingen 3-3 spilles tiebreak til 7 point. I double spilles med no-ad scoring
  • For alle kampe benyttes no-let regel på serven ligeledes
  • Rækkefølgen på kampene er altid, at der startes med de 2 doubler, dernæst 1. og 2. single og til sidst 3. og 4. single

Træningschef Sisse Folmø, trænerne og juniorudvalget koordinerer holdsammensætning og påsætning af forældre som holdkaptajner.

Til jer, der er holdkaptajner: I kan læse mere om det at være holdkaptajn i RTK på siden med holdkaptajnguiden.

Henrik Overgaard, klubmedarbejder