Så er der ved at komme turneringsprogram for de hold, som RTK har tilmeldt denne vinter. Desværre er alle datoer og tider ikke på plads endnu. Herunder får I en status på de enkelte hold:

Denne side er opdateret fredag den 11. oktober kl. 18.

Klik på holdnavnene, så åbner siden med direkte link til turneringsprogrammet for alle hold.

Dame 1, 2 og 3 + herre 1 og 2 – kampprogrammet er tilrettelagt både med hjemme- og udekampe, og der er sat tider på.

Sisse Folmø koordinerer holdopstilling og udnævnelse af holdkaptajner for dameholdene. Det er endnu ikke afgjort, hvem der kommer til at stå i spidsen for herre 1. Herre 2 er med Bo Halberg som holdkaptajn.

Veteran 40+ og 50+ – hjemmekampdatoer og tider er fastlagt. Udebanedatoer og tider kommer så snart udebaneholdene har indtastet disse oplysninger.

Veteran 40+ er med Helle Michaelsen som holdkaptajn, mens Kurt Jensen er holdkaptajn for 50+. De to holdkaptajner koordinerer holdopstillingen sammen med veterankoordinator Morten Bech Sørensen.

Motionisthold – der er endnu ikke sat dage og tider på disse kampe. Spilletidspunkterne bliver indtastet af Tennis Øst, efter at klubberne har indsendt ønsker til kampdage og tidspunkter på mail. Jeg har sendt RTK’s ønsker ind, men det er endnu uafklaret, om disse tidspunkter bliver godtaget. Navne på holdkaptajner kan jeg først indtaste, når Tennis Øst har sat dato og tid på kampene.

Motionist 1 spiller i kategori 1, mens motionist 2 spiller i kategori 2. Aktivitetsansvarlig Steen Lindegaard koordinerer påsætning af holdkaptajner sammen med nogle af de spillere, der i deres tilmelding har nævnt, at de godt kunne være holdkaptajner.

Golden ageder er endnu ikke sat dage og tider på disse kampe. Spilletidspunkterne bliver indtastet af Tennis Øst efter at klubberne har sendt ønsker til kampdage og tidspunkter på mail. Jeg har sendt RTK’s ønsker ind, men det er endnu uafklaret. Først kamp er dog sandsynligvis onsdag den 30. oktober kl. 11 i RTK-hallen mod Ledøje Smørum. Bemærk, at når golden age spiller på hjemmebane, så foregår det på bane 1-3. På bane 3 er der imidlertid nogen, der har kontrakttimer kl. 10-12. De er informeret om, at de kl. 11-12 skal rykke til bane 4.

Juniorhold – både gul bold og skum – spilletider og steder bliver fastsat af Tennis Øst. Det er endnu uklart, hvor holdene kommer til at spille. Den 15. december er der dog et stort holdkampstævne i Farum, så denne dato ligger fast.

Træningschef Sisse Folmø, trænerne og juniorudvalget koordinerer holdsammensætning og påsætning af forældre som holdkaptajner. Dette sker tidligst i uge 43, da Sisse er på ferie indtil da.

Holdkampprogrammet er desværre kommet meget sent – fredag eftermiddag op til efterårsferien. Og der er i skrivende stund fortsat oplysninger, der mangler. De kommer forhåbentlig i løbet af den kommende uge.

Jeg er på ferie i uge 42, men er klar til at svare på spørgsmål senest mandag den 21. oktober.

I uge 43 vil jeg sørge for at sætte holdkaptajner på de hold, der mangler samt give rettigheder til at indtaste turneringsresultater i DTF’s turneringsprogram.

Til jer, der er holdkaptajner: I kan læse mere om det at være holdkaptajn i RTK på siden med holdkaptajnguiden.

Henrik Overgaard, klubmedarbejder