Kære tilmeldte til RTK’s juniorhold

Nu er kabalen gået op. Der er lavet en spilleplan for alle hold – der er også udnævnt holdkaptajner og hjælpere, og det hele er samlet på hjemmesiden, hvor der også er lavet en liste over opgaver for holdkaptajner og hjælpere. Det er også her, I finder link til kampprogrammer og tider for alle kampe. I RTK har vi sat tider for alle hjemmekampe – dog har vi et hængeparti for U16, som ikke er afklaret. Det er dog ikke sikkert, at alle udehold har påsat deres tider.

I mandags holdt vi et hurtigt indkaldt møde for holdkaptajnerne, hvor formanden for juniorudvalget, Jonas Vestermann, også deltog.

Her placerede vi nogle af holdkaptajnerne – på de øvrige hold har vi valgt ud fra tilmeldingerne, hvor nogen af jer har skrevet, at her ville far/mor gerne ville hjælpe med den opgave. På nogle hold er der også skrevet hjælpere på – og det handler i det hele taget om at fordele opgaverne, så jo flere hjælpere, jo bedre.

Læs mere på siden med juniorhold.

Sisse har også udtaget holdene – og de er udtaget efter at alle skal ud og spille, så det er ikke nødvendigvis de bedste spillere, der spiller hver gang. Sådan gør vi i SLTU’s turneringer. Sisse er jo lige startet og har endnu ikke haft mulighed for at sætte sig ind i alle spillere trods hjælp fra Kim og Alexander, men vi håber, at I finder ud af det.

Har I spørgsmål om holdsammensætning så kontakt Sisse på sisse@roskildetennisklub.dk. Hun har sat holdene og forsøgt at rangere spillerne, men det har naturligvis ikke været nemt. Sisse har også sat doublerne, men de sammensætninger kan holdkaptajnerne ændre på dagen, hvis det giver mening.

Holdkaptajnerne har bl.a. opgaven med at indrapportere resultater i turneringsprogrammet for Sjællands Tennis Union. Linket til det program finder I via ovenstående side. Der skal bruges en kode, som vi ikke offentliggør på hjemmesiden, men den får holdkaptajnerne særskilt. Inden de første kampe opretter Sisse alle spillere i turneringsprogrammet, mens Henrik opdaterer alle holdkaptajner.

Held og lykke med en fantastisk sæson. RTK har aldrig haft så mange juniorhold tilmeldt som i år.

Bedste hilsner

Henrik Overgaard, Sisse Folmø og Jonas Vestermann