Så er arbejderne omkring opførelse af padeltennisbanerne i Darup for alvor ved at tage fart.

De fleste af jer har nok bemærket det omfattende jordarbejde, der lige nu foregår, hvor minitennisbanerne tidligere lå. Her er anlægsentreprenøren ved at grave jord væk, så der kan opbygges ny bund og støbes underlag til de nye padeltennisbaner.

Det har været en enorm lang proces at nå hertil, men nu hvor arbejderne er begyndt, glæder vi os for alvor til, at banerne er klar til brug.

Banerne placeres parallelt med tennisbane 1 og 2, adskilt af en bred sti, hvor der placeres borde og bænke til tilskuere. I forlængelse af padeltennisbanerne laver vi et nyt område, til slåmur og fysisk træning, med kunstgræs på en støbt plade, så vi undgår ujævnheder.

Selve padeltennisbanerne forventes monteret i uge 48 – 49, hvorefter vi håber at kunne indvie anlægget for klubbens medlemmer i uge 50.

Vi vender snart tilbage med nyt om indvielse af de nye baner, bookingregler og planlagte padelaktiviteter.

På vegne af Bestyrelsen

De bedste hilsner fra Jonas Vestermann

Læs nyheden med billeder og plantegninger