Webgruppen har netop holdt møde og igen er der små og store forbedringer på vej, så vores hjemmeside hele tiden udvikler sig.

Men inden vi fortæller om, hvad der er på vej, så vil vi anmode om hjælp fra nogle medlemmer. Vores hjemmeside er stor og omfattende med rigtig mange sider, men der er også nogle sider, som måske indeholder oplysninger, der ikke er opdaterede. Webgruppen vil være glad for assistance fra nogen, der har lyst til at hjælpe med at gennemgå siderne og gøre opmærksom på, hvor der er fejl og mangler.

Har du lyst, kan du måske også selv få adgang til at opdatere – men det er ingen betingelse.

Det er lidt ærgerligt, at vi i hverdagen ikke har tid til denne opgave, for vi vil jo gerne have, at alt altid er rigtig opdateret. Men vi har bare travlt med rigtig mange andre opgaver, så derfor er det altid denne korrekturlæsningsopgave, der bliver skubbet, og det er jo lidt ærgerligt. Skriv til webgruppen@roskildetennisklub.dk, hvis du vil hjælpe os.

Og så over til sidste nyt:

Største nyt er, at vi nu har fået et bedre opsat nyhedsbrev. Det gør det nemmere for medlemmerne at læse og nemmere for vores klubchef Emil at sende ud. Husk at opdatere i bookingsystemet, hvis I får nye mailadresser. Det er nemlig ud fra disse adresser, at nyhedsbrevet bliver sendt ud. Vi har en udfordring med, at der stadig er over 100 medlemmer, der ikke er noteret med en mailadresse. Vi vil til foråret lave en kampagne bl.a. med opslag for at få alle med, men spred meget gerne budskabet allerede nu.

Vi er også ved at kigge på en løsning, så man ved tilmelding til arrangementer kan betale direkte via hjemmesiden, men det er ikke på plads endnu.

Ellers har vi følgende emner på programmet:

Kontaktsiderne mangler at blive sat ordentligt op – det bliver lavet snart

Integration med Facebook kører godt. Når en nyhed bliver lagt på hjemmesiden, så bestemmer vi samtidig, om den skal lægges på vores Facebook-side. Det betyder, at medlemmer med Facebook meget hurtigere får besked om arrangementer og lignende. Lige nu har vi 138 tilknyttet – altså folk, der “synes om” vores side og derfor får opdateringer løbende. Det synes vi faktisk er for lidt, så vi vil prøve at gøre lidt reklame for siden i den kommende tid.

Her kan du se siden – gå på Facebook og klik på “Synes godt om”, så er du også med.

Vi vil gerne gøre noget mere ud af ranglisten – mere nyt følger senere

Tag billeder til hjemmesiden

Husk, at du kan tage billeder på din mobiltelefon og så via Instagram få lagt dem direkte ind på hjemmesiden. Se på forsiden af hjemmesiden, hvordan det ser ud. Der var mange, der gjorde det i starten, men nu er det ved at gå lidt i stå, så vi vil gerne gøre en indsats for at få lagt flere billeder ind.

Her kan du se, hvordan man gør.

Du er også meget velkommen til at tage billeder til de almindelige sider og nyheder på hjemmesiden. Send en mail til Emil Bødker, hvis du har nogen.

Bedste hilsner fra webgruppen

Charlotte Aaby Smith, Emil Bødker, Tomas Møller og Henrik Overgaard