Der er kommet et nyt program til klubmesterskaberne for juniorer lørdag den 6. april. Desværre har jeg måttet aflyse U10 Duble pga. for få deltagere. Til gengæld er der kommet tilmeldinger fra yderligere to U14 drengespillere, hvilket har gjort det muligt at opdele U14 i herre og damesingle.

Det har i øvrigt været nødvendigt at flytte lidt rundt på nogle kampe for at få det hele til at gå op – så tjek programmet for eventuelle ændringer i dine kamptidspunkter.

Spillere i første runde (kl. 13) skal møde 10 minutter før kampstart. Spillere, der indtræder i de efterfølgende runder, skal møde 30 minutter før første programsatte kampstart, da der sagtens kan opstå forskydelser i de programsatte tidspunkter for kampstart.

Jeg har tidligere skrevet, at deltagerne skal have madpakke med. I den henseende, har nogle deltagere foreslået, at der købes pizza. – Så hvis I har lyst til pizza til aftensmad, vil der være mulighed for en fælles bestilling. Er man interesseret i dette skal der medbringes 50 kr. til pizzapuljen.

Jeg sørger i øvrigt for indkøb af frugt, saftevand, lidt guf osv. så ingen spillere går sukkerkolde undervejs i de hårde programmer:-)

Glæder mig til at se alle på lørdag.

Her finder du programmet.

Her finder du siden med information om klubmesterskabet for juniorer.

med venlig hilsen
Jonas fra juniorudvalget