RTK tager senest fredag den 8. september et nyt bookingsystem i brug – og så alligevel ikke. Systemet fra Globus Data er nemlig det samme, som vi hidtil har brugt, men det har fået en kraftig opgradering, så det præsenterer sig pænere og fungerer langt bedre på mindre skærme, fx mobiltelefoner og tablets.

Samtidig har vi taget flere nye funktioner i brug – ikke mindst tilmelding til træning. Fremover bliver alle vores træningshold lagt med tilmelding og betaling via bookingsystemet.

Også tilmelding til særlige tematræninger, morgentræning, individuel træning og lignende kommer til at ske via bookingsystemet – og på sigt kan der komme flere andre former for tilmelding.

Du finder link til bookingsystemet øverst til venstre i menuen på hjemmesiden – der hvor det altid har ligget. Det er samme system, som vi bruger til banebooking, styring af medlemskartotek, indmeldelse, lys på baner og indgang til RTK-hallen, betalinger til klubben og nu altså også tilmelding til træning.

Det direkte link til bookingsystemet er: https://rtk.halbooking.dk/.

• Uden login kan du melde dig ind som nyt medlem – du kan også se en oversigt over vores medlemstyper, se oversigt over banerne, finde link til vores hjemmeside og til vores webshop med bolde og tøj.
  • Med login (kun for medlemmer) kan du booke baner, tilmelde dig træning, betale regninger, redigere i dine personlysninger og lignende.

Lige nu er er der oprettet følgende med tilmelding i bookingsystemet:

• Fast træning hver uge hele vinteren for både voksne og børn
  • Masser af tematræninger for voksne i de to sidste uger af september
  • Cardiotennis for voksne med høj puls onsdag den 20. september
  • Individuelle træninger for voksne – bestem selv, hvad du vil trænes i

Tilmelding til disse træninger starter fredag den 8. september.

Senere kommer tilmelding til morgentræninger kl. 7-8 og 8-9 på bestemte dage – her kommer der tilmelding fra gang til gang. Vi er ikke helt klar endnu med disse dage.

Jeg håber, det er intuitivt at bruge systemet, men da systemet indeholder rigtig mange funktioner også til andre idrætsgrene, så kan der være områder, hvor vi lige skal lære det at kende. Og jeg kan naturligvis også have lavet nogle fejl i opbygningen. Falder du over noget, så tøv ikke med at skrive/ringe til mig. Jo hurtigere, vi kan få rettet op på fejl, jo bedre.

Henrik Overgaard

Her kan du læse mere om: