Rigtig mange har forhåndstilmeldt sig til træning, men specielt hos børnene kan vi se, at der mangler mange, der har været med i vinter eller sidste sommer og som vi gætter på gerne vil træne igen.

Vi vil på forhånd meget gerne vide, hvor mange der ønsker træning, for vi opretter hold efter antal forhåndstilmeldte for ikke at risikere at lave for små eller store hold.

Derfor: Ønsker du træning til sommer, så gå ind og forhåndstilmeld dig.

Inden påske kommer der information om de enkelte træningshold – og så går der en uges tid, inden selve tilmelding og betaling åbner. På den måde får alle en mulighed for at snakke sammen om, hvor venner/kammerater melder sig – og vi får derfor nogle træningshold, som alle kan være tilfredse med.

Her er link til siden, hvor man kan forhåndstilmelde sig – gælder både børn og voksne.

Beskeden gælder altså også de voksne. Her har vi også konstateret, at en række spillere, som vi tror gerne vil have træning, endnu ikke har forhåndstilmeldt sig. Bemærk det særlige tilbud om morgentræning – enten fast eller fra gang til gang. Det er et tilbud, der bliver oprettet, hvis interessen er stor nok. Vi kan allerede nu se, at der er mange af de lidt stærke motionister, der gerne vil træne tidligt om morgenen – der er med andre ord plads til flere, der ikke har noget imod at træne lidt op ad formiddagen, fx kl. 8-9 eller 9-10.