Kære medlemmer
Det er ved at være Festival-tid i Roskilde.
Under Festivalen ligger vores baner inden for det lukkede festivalområde og der er derfor ikke adgang.

Op til Festivalen er der adgang, men der føres kontrol med, hvem der kommer ind på området.

Kort fortalt om adgang:

Der er ”softtjek” fra omkring den 18. juni, hvor vore lejere fra Muskelsvindfonden ankommer og Festivalopbygningen på Darup Idrætscenter starter, til området lukkes den lørdag 25. juni.
Vi har en aftale med Roskilde Festival om, at vi kan komme til banerne til og med den 22. juni, hvor vi har den sidste planlagte træning i Darup inden sommerferien. Der er både holdkampe og træning i denne periode. Hvis I bliver stoppet og spurgt om Jeres ærinde skal I blot henvise til, at I skal spille tennis, og at I har lov til at parkere. Der vi dog være færre parkeringspladser end normalt.

Der er ikke adgang til Roskilde Tennis Klubs udendørsbaner i Darup i perioden fra den 25. juni til og med den 5. juli. Der er i denne periode “båndtvang” til området omkring Darup Idrætscenter, herunder til vores baner og vi har ingen adgang.

I perioden fra den 18. juni og til og med den 4. juli har vi udlejet RTK-Hallen til Muskelsvindfonden. Hallen bliver brugt til overnatning for Muskelsvindfondens mange medarbejdere.

Skulle der opstå problemer er I velkomne til at kontakte RTK’s formand Jan Winther (50701317), der vil formidle kontakten til den ansvarlige på festivalpladsen.

Holdkaptajnerne bedes venligst orientere udeholdenes holdkaptajner om adgangen.
Jan Winther, Formand