Sent i aftes, mandag den 21. april, kom der så anbefalinger til udendørs tennis fra Danmarks Tennis Forbund.

Bestyrelsen mødes i aften for at tage stilling til, hvad disse anbefalinger får af betydning for os.

Men vi kan allerede nu slå fast, at det er ok at spille double, så det tager vi til os med det samme. Husk dog stadig at holde afstand – det kan fx gøres ved at undgå sidebytte for mange gange.

Der er også ok til at starte med træning i et vist omfang. Vi kigger på, hvornår vi kan starte sommerens fulde træningsplan eller om vi skal starte med en midlertidig plan. Vi kigger også på, hvordan vi skal håndtere refusion af vinterens betalinger for aktiviteter, træning og kontakttimer, som er blevet aflyst på grund af Corona.

Der bliver også sat gang i åbning af Dr. Sofies Vej. Her er vi dog hæmmet af mangel på regn, så banerne er meget tørre og kan ikke umiddelbart åbnes på et par dage. Banemand og anlægsudvalg kigger på dette sammen.

Der kommer altså igen en melding fra os, når der har været holdt bestyrelsesmøde i aften. Indtil da er der åbent for de seks baner i Darup til og med på søndag – og altså med mulighed for at spille double.

Vi skal dog stadig undgås at samles i grupper, så lad være med at stoppe op og snakke med dem, der kommer efter eller som i afløser på banerne. Kom først lige før din spilletid og gå hjem igen bagefter. Kun på den måde kan vi på forsvarlig vis holde banerne åbne.

Så nyd tennisspillet – men hold stadig afstand.

Her kan du læse Dansk Tennis Forbunds anbefalinger – bestyrelsen kigger på evt. tilpasning til RTK-forhold på et bestyrelsesmøde tirsdag aften den 21. april 2020.

Peter Madsen

Formand for Roskilde Tennis Klub