Til orientering for alle, så har der været noget uenighed omkring datoen for afvikling af Old Vikings 2016.

Mange har været involveret i uenighederne på mail, så for at informationen nu når ud i alle kroge af klubben, informerer vi derfor også her på hjemmesiden.

Både bestyrelsen og arrangørerne af Old Vikings er kede af den polemik, der har været. Jørgen Larsen vil meget gerne stå for turneringen og bestyrelsen i RTK ser ligesom de altid tilfredse deltagere også meget gerne, at turneringen fortsætter med Jørgen i spidsen. Det er en fantastisk turnering, både for vores egne medlemmer og for vores mange gæster.

Der har været nogle misforståelser og uoverensstemmelser om datoen og planlægning i det hele taget. Den uenighed vil vi nu gerne lægge bag os, og vi er nu i god dialog om at finde et godt tidspunkt for Old Viking 2016 – et tidspunkt der på en god måde kan passes ind i forhold til øvrige RTK-aktiviteter og i forhold til andre turneringer, som de aktive tennisveteraner også deltager i.

Vi går efter at have fundet en termin for Old Vikings 2016 i løbet af en lille måneds tid.

Bestyrelsen og Jørgen Larsen

Info: Old Vikings er en turnering for spillere over 40 år – den har været afholdt i mange år, og den tiltrækker både RTK’ere og mange gode spillere fra Sjælland og København. Turneringen afvikles i hallen, og den er speciel på den måde, at hvis man er så uheldig at tabe i første runde, så kan man via en taberkamp komme ind i turneringen igen.

Der bliver kræset om deltagere i hallen med åbent cafeteria og i det hele taget en god stemning.